Denne lille film kan selvfølgelig ses uden afbrydelse, men den er tænkt som led i en undervisning, hvor læreren inddrager og stopper filmen, diskuterer kunstværkernes teknik - indhold, og kunstnerens udsagn og meninger. 

Jeppe Hein (f. 1974, København, Danmark) bor og arbejder i Berlin og København.

21. april 2012:
Den danske billedhugger og installationskunster Jeppe Hein er blevet hædret med Robert Jacobsen-prisen på 25.000 euro (knap 186.000 kroner).

Det er den tyske Würth Stiftelse, der står bag prisen, som uddeles til minde om den berømte danske kunstner Robert Jacobsen, og danskeren modtog lørdag aften den 21. april prisen ved en ceremoni i sydtyske Bad Mergentheim.

Rigtig krydsfeltskunstner
Jeppe Hein er bosat i Berlin og uddannet fra Kunstakademiet i København og Frankfurter Städelschule.

Ifølge juryen arbejder han 'i krydsfeltet mellem arkitektur og design'. Dermed afspejler hans værker 'modsætningen mellem inde og ude, virkeligt og uvirkeligt, mellem autonomt objekt og den anvendte genstand'.

Jeppe Hein er almindeligt kendt for sin produktion af sansemæssige og interaktive kunstværker, der kan placeres i krydset, hvor kunst, arkitektur og tekniske opfindelser skærer hinanden. Bemærkelsesværdige i deres formelle enkelhed og hyppig brug af humor, hans skulpturer og installationer indgå i en livlig dialog med traditioner som minimalismen og konceptuelle kunst i 1970'erne. Heins værker indeholder ofte overraskende og dragende elementer, der sætter beskueren i centrum af begivenhederne og fokusere på deres erfaring og opfattelse af det omgivende rum.